Vår bærekraftsreise og fremtidige mål

2023

Vi fjerner plast fra havet

For hvert solgte Oceans Heartbeat-smykke fjerner vi 1 kg avfall fra havet. Med din støtte bidrar LouLouis til Plastics for Change, en organisasjon som rydder verdenshavene og gir dem nytt liv. Sammen skaper vi en renere og mer strålende fremtid, ett smykke om gangen.

2024

En grønnere fremtid for våre skatter

I 2024 tar vi et stort steg mot en bærekraftig fremtid. Vi vil introdusere FSC-sertifiserte bokser laget av bærekraftige materialer for våre smykker, og vi vil redusere bruken av miljøskadelig emballasje. Våre smykker skal skinne i et miljøvennlig lys, slik at både du og naturen kan glitre.

2025

Et mål om resirkulerte metaller

I 2025 har vi som mål å lage alle våre smykker av 100% resirkulerte edelmetaller. Dette er en viktig milepæl i vår bærekraftsreise, hvor vi reduserer avfall og bevarer verdifulle ressurser. Sammen skaper vi smykker som ikke bare glitrer på utsiden, men også støtter en grønnere fremtid.

VÅRT FØRSTE STEG I DEN GRØNNE REISEN

Vi er utrolig stolte av å kunngjøre våre første av mange steg inn i en mer miljøvennlig verden. Naturen er det vi verdsetter høyest og da er det selvølgelig helt naturlig at vi må gjøre det vi kan når vi har denne store plattformen.

Våre gaveesker

Våre nyeste gaveesker

Hvert smykke du kjøper fra oss leveres i en elegant gaveeske laget av FSC-sertifisert tre, spesielt utvalgt for sin bærekraft. Tresortene inkluderer europeisk bøk (Fagus sylvatica), svart valnøtt (Juglans nigra), amerikansk ask (Fraxinus americana), rose gummi (Eucalyptus grandis), nordlig rød eik (Quercus rubra), hvit eik (Quercus alba) og furu (Pinus sylvestris). Denne blandingen av materialer gir ikke bare en luksuriøs følelse, men støtter også ansvarlig skogforvaltning.

FSC-mix

FSC Mix: Dette indikerer at produktet er laget av en blanding av materialer fra FSC-sertifiserte skoger, resirkulerte materialer og/eller kontrollert trevirke. Fordelen med FSC Mix er at det bidrar til å opprettholde skogøkosystemer, beskytter biologisk mangfold, og sikrer at skogbruket skjer på en miljømessig, sosialt og økonomisk bærekraftig måte. Ved å velge produkter med FSC Mix, støtter du bærekraftige skogbrukspraksiser og bidrar til å bevare skog for fremtidige generasjoner.

Hva er et FSC-sertifikat?

FSC (Forest Stewardship Council) sertifikatet er en internasjonalt anerkjent standard for ansvarlig skogforvaltning. Sertifikatet sikrer at produkter kommer fra skoger som er forvaltet på en miljømessig ansvarlig, sosialt gunstig og økonomisk levedyktig måte. Det inkluderer strenge kriterier som beskytter biologisk mangfold, sikrer rettferdige arbeidsforhold, og respekterer urfolks rettigheter. Produkter som er FSC-sertifiserte, kan spores gjennom hele forsyningskjeden fra skog til sluttprodukt, og de kan være merket med "FSC 100%", "FSC Mix" eller "FSC Recycled", avhengig av materialkilden.

For mer informasjon, kan du besøke FSCs nettside.