Gå videre til innholdet

Smykkepleie & vedlikehold

Slik tar du vare på dine smykker

Smykkepleietips

Hos Loulouis er det vårt mål at dine kjære smykker skal fortsette å skinne som nye gjennom tidene. Våre utsøkte kreasjoner er håndverket med premium materialer som 925 sterlingsølv, 18k gullforgylling, platinum plating, og de er prydet med skinnende kubisk zirkonia. Utforsk hele vårt utvalg av smykker for å finne din neste favoritt.

Generelle forholdsregler for smykkepleie

For å forlenge levetiden til dine smykker, anbefaler vi at du tar dem av før du svømmer, dusjer, rengjør, trener, sover, eller soler deg. Det er også viktig å unngå direkte kontakt med såpe, svette, klor, saltvann og parfyme, da disse kan akselerere misfarging av smykkene.

Rengjøring av smykker

Sølvsmykker

For å holde sølvsmykkene dine skinnende, bør du polere dem regelmessig med en myk klut eller en spesiell sølvpusseklut. Når smykkene ikke er i bruk, oppbevar dem i et lufttett miljø for å forhindre oksidering.

Mild såpevask

Start med å fylle en bolle med varmt vann og tilsette noen dråper mild oppvaskmiddel. La smykkene ligge i vannet i 5-10 minutter før du forsiktig skrubber dem med en myk tannbørste eller klut. Skyll dem godt under rennende vann og tørk dem deretter med en myk klut for å fjerne alt vann.

Baking soda og vann

Lag en mild pasta av baking soda og vann. Påfør pastaen på smykkene og skrubb forsiktig med en myk tannbørste for å unngå riper. Skyll smykkene grundig etterpå for å fjerne alle rester av rengjøringsmiddelet, og tørk dem med en myk klut for å unngå vannflekker.

Eddik og baking soda

Plasser smykkene i en bolle og dekk dem med hvit eddik. Tilsett deretter to spiseskjeer baking soda. La smykkene ligge i løsningen i 2-3 timer, skyll dem godt, og tørk dem grundig etterpå.

Gullforgylte smykker

For å rengjøre gullbelagte sølvsmykker, bruk en myk klut for å unngå riper. Unngå å bruke sterke kjemikalier som kan skade gullbelegget. Når du rengjør, følg samme metode som for sølvsmykker, men vær ekstra forsiktig med skrubbing for å unngå å slite av gullbelegget.

Unngå å bruke slipende kluter eller skrubbebørster, da disse kan skade gullbelegget. I stedet bør du bruke en mild såpe og vann med en myk klut eller børste. For å gjenopprette glansen på smykkene, bruk en poleringsklut som er laget spesielt for gullbelagte smykker.

Ekstra tips

For å bevare smykkene dine på sitt beste, rengjør dem regelmessig for å unngå oppbygging av smuss og oksidasjon. Oppbevar smykker i individuelle poser eller et smykkeskrin for å unngå riper og oksidasjon. Ta alltid av smykkene før du bader, svømmer eller bruker parfyme og kremer.

Unngå bruk av sterke rengjøringsmidler eller blekemidler, da disse kan skade både metallet og eventuelle steiner i smykket. Hvis du er usikker på en rengjøringsmetode, test den først på en liten del av smykket for å se hvordan det reagerer.

Omsorg for kubisk zirkonia og andre stener

Poler edelstener som kubisk zirkonia med en smykkeklut dedikert for edelstener for å unngå skader på overflaten. Unngå bruk av ultralydrensere og sterke kjemikalier.

Ved å følge disse pleietipsene vil dine Loulouis-smykker fortsette å være et blendende tillegg til din smykkesamling i mange år fremover. Utforsk, skinn, og kjenn gleden av holdbare smykker hos Loulouis.

forrige post
neste post

Takk for at du abonnerer! (Husk å sjekke søppelpost om du ikke finner mailen)

Din e-post har blitt registrert!

Velg varianter

Flere hender former en "ring". Alle hendene har på seg flere forskjellige ringer fra Loulouis. Flere av hendene har på seg Melodie ringen med lavendel farget sten. En hånd bærer også stjernestøv armbåndet i fargen gull.
Forbedre din stil med vår gratis, 5 minutters stilguide! Bli med 1000+ stilbevisste og få smykketips, eksklusive rabatter, og innsikt i de nyeste trendene.
Endre alternativ
Kolleksjon Drop notifikasjon

Velg varianter

this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 varer