Størrelseguide halskjeder

Størrelseguide for halskjeder

Å finne riktig lengde på halskjede kan virke utfordrende. Hos Loulouis, sørger vi for å inkludere en forlenger på flere av våre halskjeder, slik at du kan justere lengden med noen få centimeter for å finne det perfekte tilpasningen for deg.

38 cm  38 cm kjeder er ofte favorittene blant barn, men voksne som søker et halskjede som sitter nært halsgropen kan også velge denne lengden.
40 cm Dette er en litt lengre variant, ideell for tenåringer og voksne som foretrekker et tett halskjede. Det er verdt å merke seg at vårt spesielle design 'Berry on a Stand' er det eneste som tilbys i denne lengden.
45 cm En moderat lengde som passer godt for både barn og unge. Denne lengden gir en flott balanse mellom stil og komfort.
55 cm Dette er en mer romslig lengde, som ofte er favoritten blant voksne. Det gir deg litt mer plass rundt halsen, og lar kjedet henge litt lavere for en mer avslappet stil.
65 cm  Perfekt for voksne som liker å bruke flere kjeder på en gang for å skape en lagvis look. Dette er det ultimate uttrykket for personlig stil og unikhet.