Gå videre til innholdet

Glitrende Sommer: Slik styler du smykkene dine denne sesongen

Slik Styler Du Smykkene Dine Denne Sesongen

Sommeren er her, og det er på tide å oppdatere smykkegarderoben. Enten du skal på en strandfest, en piknik i parken, eller bare nyter solfylte dager, har vi de perfekte smykkene for deg. La oss ta en titt på hvordan du kan style våre fantastiske smykker for å fullføre din sommerlook!

Sommer smykker

Sommerens It-Smykker

Sommeren handler om å skinne, og våre it-smykker er her for å hjelpe deg med nettopp det. Fra delikate halskjeder til statement-ringer, disse smykkene er designet for å gi ethvert antrekk et ekstra løft.

Melodie-kolleksjonen: Inspirert av naturen, gir denne kolleksjonen et elegant og tidløst preg. I Melodie-kolleksjonen finner du matchende ringer, halskjeder og øredobber i masse sommerlige farger. Finn din favorittfarge, eller mix og match!

Lykkeblomst: Perfekt for å bringe litt blomsterkraft til antrekket ditt. Lykkeblomst finnes i fire forskjellige sommerlige farger.

Strandklar Med Stilige Smykker og Sommerlig Tilbehør

Ingenting sier sommer som en dag på stranden. Men hvem sier at du ikke kan være chic samtidig?

Anklets: Denne sommeren får vi inn noen nydelige ankelkjeder. Vår kolleksjon av anklets er perfekt for stranden. De er subtile, elegante, og gir en ekstra touch til strandlooken din.

Hårpynt: Blomsterklyper og sommerfuglklyper gir en lekende og frisk look, perfekt for å holde håret unna ansiktet mens du nyter solen.

Sene Sommernetter

Når solen går ned, skinner våre smykker enda sterkere. Her er hvordan du kan style dem for sene sommernetter.

Statement-øredobber: Store øredobber er perfekt for kveldsarrangementer. De trekker oppmerksomheten til ansiktet ditt og fullfører ethvert antrekk. Våre Lavender Teardrops øredobber er en storfavoritt blant våre kunder.

Lag-på-lag halskjeder: Kombiner flere halskjeder for en bohemsk og trendy look som passer til enhver sommerkjole. Denne sommeren får vi også inn enda flere halskjeder, så det er bare å glede seg!

Vårt Bærekraftige Valg

Vi er stolte av å tilby smykker som ikke bare ser bra ut, men også gjør godt for planeten.

Ocean’s Heartbeat-kolleksjonen: For hvert kjøp fjerner vi 1 kg plast fra havet. Disse smykkene gir deg en anledning til å bidra til en god sak mens du ser fantastisk ut.

Del Dine Looks Med Oss!

Vi elsker å se hvordan du styler våre smykker. Del dine sommerlooks på Instagram med #Loulouis eller tag oss @loulouisofficial.

Sommeren er tiden for å skinne, og med smykker fra Loulouis er du alltid klar for å gjøre et inntrykk. Besøk vår nettbutikk for å utforske hele kolleksjonen og finne dine sommerfavoritter.

Utforsk Kolleksjonen

forrige post
neste post

Takk for at du abonnerer! (Husk å sjekke søppelpost om du ikke finner mailen)

Din e-post har blitt registrert!

Velg varianter

Flere hender former en "ring". Alle hendene har på seg flere forskjellige ringer fra Loulouis. Flere av hendene har på seg Melodie ringen med lavendel farget sten. En hånd bærer også stjernestøv armbåndet i fargen gull.
Forbedre din stil med vår gratis, 5 minutters stilguide! Bli med 1000+ stilbevisste og få smykketips, eksklusive rabatter, og innsikt i de nyeste trendene.
Endre alternativ
Kolleksjon Drop notifikasjon

Velg varianter

this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 varer