Om oss

Loulouis er et norskt smykkeselskap som lager elegante, tidløse og naturinspirerte smykker.
Vi er opptatt av smykker som varer, smykker du kan ta med deg videre i livet og som kan gå i arv.
Vi er takknemlig for å dele vår lidenskap og visjon med deg, og vi håper at vår nettbutikk vil bidra til å komplimentere din stil og personlighet på en unik måte.
 
Loulouis ble i 2023 grunnlagt av Solveig Hansen under Treasure Group AS. Historien om Loulouis startet med et par som delte en drøm om å skape noe eget og unikt, noe som kan utstråle all vår kreativitet. Solveig har bakgrunn innen vernepleie og Jonathan er utvikler. Sammen har vi en unik forståelse av både omsorg og teknologi, noe som gir et solid fundament for å bygge og utvikle egen virksomhet.
Loulouis har vært en idé som har modnet i tankene våre i mange år. Solveig har alltid vært en omsorgsfull sjel, kreativ og drømmende. "Det å endelig få slippe kreativiteten løs, designe egne smykker og å få ta dere med inn i det boblende universet har vært helt magisk."  Etter grundig planlegging og hardt arbeid, har vi endelig tatt steget for å realisere vår drøm. Vi begynte i en beskjeden leilighet i Tønsberg, drevet av en urokkelig ambisjon og en visjon om å bringe glede og inspirasjon til mennesker over hele verden.
Jonathan er teknologieksperten hos Loulouis. Han er nysgjerrig, nytenkende og er utrolig løsningsorientert. "Vi liker å kalle oss Dream Team".
Nå er vi klare til å vokse og utvide vår virksomhet.
Vårt hjerte banker for å tilby vakre smykker av god kvalitet som passer til enhver anledning og stil. Vår nettbutikk er nøye satt sammen med et utvalg av smykker som gjenspeiler vår lidenskap for design, kvalitet og tidløs eleganse.
Vi håper at våre smykker vil gi deg glede i mange år fremover.