Skip to content
Wish Lists Cart
0 items

Glitrende Sommer: Slik styler du smykkene dine denne sesongen

Slik Styler Du Smykkene Dine Denne Sesongen

Hei kjære smykkeelskere!

Sommeren er her, og det er på tide å oppdatere smykkegarderoben. Enten du skal på en strandfest, en piknik i parken, eller bare nyter solfylte dager, har vi de perfekte smykkene for deg. La oss ta en titt på hvordan du kan style våre fantastiske smykker for å fullføre din sommerlook!

Sommer smykker

Sommerens It-Smykker

Sommeren handler om å skinne, og våre it-smykker er her for å hjelpe deg med nettopp det. Fra delikate halskjeder til statement-ringer, disse smykkene er designet for å gi ethvert antrekk et ekstra løft.

Melodie-kolleksjonen: Inspirert av naturen, gir denne kolleksjonen et elegant og tidløst preg. I Melodie-kolleksjonen finner du matchende ringer, halskjeder og øredobber i masse sommerlige farger. Finn din favorittfarge, eller mix og match!

Lykkeblomst: Perfekt for å bringe litt blomsterkraft til antrekket ditt. Lykkeblomst finnes i fire forskjellige sommerlige farger.

Strandklar Med Stilige Smykker og Sommerlig Tilbehør

Ingenting sier sommer som en dag på stranden. Men hvem sier at du ikke kan være chic samtidig?

Anklets: Denne sommeren får vi inn noen nydelige ankelkjeder. Vår kolleksjon av anklets er perfekt for stranden. De er subtile, elegante, og gir en ekstra touch til strandlooken din.

Hårpynt: Blomsterklyper og sommerfuglklyper gir en lekende og frisk look, perfekt for å holde håret unna ansiktet mens du nyter solen.

Sene Sommernetter

Når solen går ned, skinner våre smykker enda sterkere. Her er hvordan du kan style dem for sene sommernetter.

Statement-øredobber: Store øredobber er perfekt for kveldsarrangementer. De trekker oppmerksomheten til ansiktet ditt og fullfører ethvert antrekk. Våre Lavender Teardrops øredobber er en storfavoritt blant våre kunder.

Lag-på-lag halskjeder: Kombiner flere halskjeder for en bohemsk og trendy look som passer til enhver sommerkjole. Denne sommeren får vi også inn enda flere halskjeder, så det er bare å glede seg!

Vårt Bærekraftige Valg

Vi er stolte av å tilby smykker som ikke bare ser bra ut, men også gjør godt for planeten.

Ocean’s Heartbeat-kolleksjonen: For hvert kjøp fjerner vi 1 kg plast fra havet. Disse smykkene gir deg en anledning til å bidra til en god sak mens du ser fantastisk ut.

Del Dine Looks Med Oss!

Vi elsker å se hvordan du styler våre smykker. Del dine sommerlooks på Instagram med #Loulouis eller tag oss @loulouisofficial.

Sommeren er tiden for å skinne, og med smykker fra Loulouis er du alltid klar for å gjøre et inntrykk. Besøk vår nettbutikk for å utforske hele kolleksjonen og finne dine sommerfavoritter.

Utforsk Kolleksjonen
Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Melodie øredobber Lysblå - LOULOUIS
Meld deg på for eksklusive oppdateringer, nye ankomster og rabatter kun for medlemmer!
Se våre vilkår for personvern her.
Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items